1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Peter Skov Hansen Frugt og Grønt Engros ApS
Litauen Alle 13
2630 Tåstrup
Telefon: +45 36 46 81 89

2. Cookies – Hvad gemmer vi om dit besøg på vores website?

Vores website anvender cookies til at registrere besøgendes adfærd, general trafikmåling og til målrettede digitale annoncer. En cookie er en lille fil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Vores cookies kan ikke indeholde virus, og der er ingen personlige oplysninger gemt i dem.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter x antal måneder (antallet kan variere), og de fornyes efter hvert besøg. 

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores website

Vi anvender cookies til at føre statistik over antallet af besøgende samt til oplysninger, geografi og interesser for at tilpasse indhold herefter. 

Vi benytter bl.a. cookies fra:

  • Google Analytics

  • Wix

  • Facebook

2.5 Google Analytics 

Vores hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafik på sitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout (dette kan dog forringe brugsoplevelsen på forskellige hjemmesider):

3. Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger om dig, medmindre du selv har givet os tilladelse det.  

3.1 Hvornår indsamler vi persondata?

Vi indsamler persondata, når du tilmelder dig vores online nyhedsbrev eller afgiver dine personlige oplysninger for at downloade indhold fra Peter Skov Hansen Frugt og Grønt (eks. guides til opbevaring af grønt, tilmelding til nyhedsbreve e.l.). 

3.2 Hvilke data indsamler vi?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller downloader indhold fra vores hjemmeside, indsamler vi som udgangspunkt dit fulde navn, din e-mailadresse og i nogle tilfælde din organisationstitel. 

Efter du har afgivet dine personlige oplysninger, indsamler vi desuden også viden om din interaktion med Peter Skov Hansen Frugt og Grønt. Dette gælder bl.a. åbning af vores nyhedsbrev og besøg på vores hjemmeside.

3.3 Hvad bruger vi data til?

Vi indsamler data for at få et mere kvalificeret billede af dig og vores andre kunder eller potentielle kunder. 

Den viden, vi indsamler om dig, bruger vi til at sende dig målrettet inspiration om særligt dansk frugt og grønt (fx guides eller artikler mv.). Vi kan i nogle tilfælde også finde på at ringe til dig ud fra den viden, vi har indsamlet online.

4. Hvem har adgang til data?   

De data, vi indsamler om dig, kan ses af medarbejdere hos Peter Skov Hansen. Vi videregiver ikke persondata til tredjepart. Dog kan data opbevares hos eksterne databehandlere.

De eksterne databehandlere er bl.a.:

  • Wix: Vores hjemmesideplatform, hvor vi opbevarer oplysninger og tilmeldinger til vores nyhedsbrev.

  • Google: Her opbevarer vi oplysninger om besøgendes adfærd på vores website.

5. Hvordan fortryder du dit samtykke?

Du kan til hver en tid framelde dig information fra Peter Skov Hansen, så vi ikke længere sender dig flere e-mails eller monitorerer din adfærd på peter-skov.dk via din e-mailadresse. Du kan framelde dig ved at skrive på info@peter-skov.dk 

6. Hvordan kan du få dine data udleveret eller slettet fra vores systemer?

Hvis du ønsker at få udleveret vores data om dig, kan du kontakte os på info@peter-skov.dk. Dette gælder ydermere, hvis du ønsker at få slettet al data fra Peter Skov Hansen Frugt og Grønts systemer. 

 

 

7. Har du yderligere spørgsmål omkring vores håndtering af dine data?

 

Så er du velkommen til at kontakte os på info@peter-skov.dk

Du har mulighed for at klage over behandlingen af vores oplysninger og data om dig. Klagen skal du indgive til Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk

Tlf.

Mail

Adresse

+45 36 46 81 89

Litauen Allé 13, Port 216, 2630 Taastrup 

  • Facebook
  • Instagram