Frisk frugt og grønt fra danske avlere

I mere end 25 år har vi arbejdet med målsætningen om at tilbyde dansk frugt og grønt til cateringvirksomheder og grossister. 

I løbet af denne rejse har vi fået et netværk af fantastiske danske avlere, som alle har det til fælles, at de arbejder med stor respekt for traditionerne og samtidig arbejder for at kunne tilbyde endnu bedre råvarer i morgen, end de kunne i går.  

Vores frugt og grønt kommer fra et bredt udsnit af landet. Om det er salater fra Nordjylland, Kirsebær fra Lolland, Courgetter fra Nordsjælland eller kål fra Fyn, så har vi tæt kontakt til folkene i marken, som gør det muligt at være på forkant med sæsonerne og kunne tilbyde super friske varer hver dag, året rundt.  

Vores netværk af danske avlere tæller både den lille avler med nogle få afgrøder og store gartnerier med en bred vifte af afgrøder. På den måde kan vi altid tilbyde et inspirerende udvalg af dansk frugt og grønt til vores kunder - og altid af højeste kvalitet. 

 

Er du interesseret i at høre mere om et potentielt samarbejde eller årstidens råvarer? Så klik her og udfyld formularen - eller ring på 36 46 81 89.